Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Intet en sork så långt ögat ser!

Maj-2012Posted by IngMari 27 May, 2012 10:42

Verkar som alla sorkar har gått åt under vintern. Förra året kryllade det av sorkar här ute. Nu är de spårlöst borta! Fantastiskt! Men de kommer tillbaks men det är lika bra att njuta medans det varar. Nu är snart all snö borta och vi har musöron på Björkarna. I går putsade jag glasen i halva växthuset i dag blir det nog någon ruta till. Skugg gardinerna skall upp idag och alla Pelargoner och min två stackars Änglatrumper skall forslas upp.

Vi har varit till Stensele Handelsträdgård och handlat. Tomater, Gurkor, Doroteablomma, Pelargoner (Kunde inte motstå), en ros, Blomstertobak, Salvia. Så kul!

  • Comments(0)//www.nyborg4.se/#post79