Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Nytt i trädgården

Juli-2010Posted by IngMari 27 Jul, 2010 19:43

I dag har vi haft en grävmaskin här och jag har fått 4 st ståtliga stenar på gräsmattan framför huset. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Tänkte först plantera något mellan stenarna men jag tror att de är finast som dom är. Man kanske skulle belysa dom och ställa dit andehuset jag har... Ska kolla vad jag har i mina gömmor.

Vi har även grävt för bastun. den skall stå på ett trädäck och Peter har lovat göra en liten brygga ut till stenen som syns... Men det blir inte gjort förrän till våren

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.