Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Den som spar, han har... INTE!

Sept-2010Posted by IngMari 05 Sep, 2010 19:36

Tog detta kort i går på vårat Rescue äppelträd....Det fanns ett tjugotal frukter på trädet så jag provsmakade ett äpple (En tugga) och konstaterade att de var riktigt goda... Idag finns inte ett enda äpple kvar... Kan det vara mister Koltrast som varit framme? Han måste ha rätt ont i magen... Rätt åt han!!!

Konstaterade också att äpplerna på "Rödluvan" trädet hade haft besök... De äpplerna var mogna och har tydligen varit mogna ett tag... *suck* Nåväl, man lär så länge man lever...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.