Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Macrofotografering

Aug-2011Posted by IngMari 07 Aug, 2011 22:28

Efter - i stort sett - 2 månaders hetta och torka, föll temeraturen från dryga 25 till 10 grader och regnet öste ner... Så allt i trädgården ser mest ut att "huka sig" just nu smiley

Peter har köpt ett nytt makro objektiv och han har gått en "trädgårdsrunda" med kameran. Detta blev resultatet...

Närbild på min ljuvligt himmelsblåa

Lilja inköpt i våras

Luktärt

Gubben och gumman..

? Jättebra blomma till buketten.

Stormhatt

Doroteablomma

?

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Elisa 09 Sep, 2011 10:55

Hej, nu har jag hittat åt dig :) Vilka super fina bilder Peter har tagit, att han är duktig på att ta kort har jag ju sett på FB med alla djurbilder.

Jag har tittat runt på bloggen och det verkar ju gå super för dig och eran trädgård. Jag tror jag måste komma förbi nästa sommar och kolla in eran kompost och hur det funkar. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, vilken otroligt underbart vacker trädgård du och Peter byggt upp. Helt enkelt underbar :)

Ha det så bra och vi hörs.

P.S. Låt det inte gå så långt mellan inläggen, kul att se vad som händer och sker där uppe.