Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Årets första vinglas i växthuset

Maj-2012Posted by IngMari 13 May, 2012 16:20

Nu har jag äntligen tagit mig upp till växthuset och börjat röja lite. Årets första Växthus-vinglas är uppdrucket och jag känner mig upprymd! Så skönt att få komma in i 24 graders värme och titta ut på snön, så skönt att se Rallarrosens försök att ockupera mitt Eden... Nu mår jag gött! smiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by IngMari 14 May, 2012 18:22

Tack min vän! Just nu behövs alla uppmuntrande ord. :-)

Posted by Elisa 14 May, 2012 09:49

Hoppas ni båda hade en underbar första vårdag. Va skönt att ni i alla fall hade Rallarrosen som gav hopp om att våren är på gång.