Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Trädgården vårstädad!

Juni-2012Posted by IngMari 04 Jun, 2012 05:28

Snö!! Det är inte sant!!! Jo den 31 maj såg det ut så här...

I helgen har trädgården blivit vårstädad! Gräsmattorna är krattade (Förutom gräsmattan där snön fortfarande ligger kvar.!?!?)) och blombänkarna är rensade från fjolårets växtlighet.Peter har köpt en kompostkvarn och den användes flitigt.

Jag har planterat tomat och gurkplantorna samt en stamros som vi köpte i Stensele.

Fick plantor av Gunilla. Det är en "jättepalm" som heter Känguruäpple. Sätter in en bild från förra sommarn. Den är inte fullstor här och har inte börjat blomma än. (Det är den som står i plåtkrukan)

Golvet i snickeriet är behandlat och i helgen som kommer skall vi försöka hinna måla och få upp panelen.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jeanette 11 Sep, 2012 22:22

Enormt vackert - bilden från förra sommaren! Inspirerande kompostion och färger.