Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Mycket att göra...

Andra TrädgårdarPosted by IngMari 13 Aug, 2012 22:20

Dagarna och veckorna bara flyger iväg och jag inser att det är drygt en månad sedan jag skrev något på bloggen. Under denna månad har vi rantat runt Svea riket som galningar.

Vi gjorde bl.annat en sväng ner till Leksand och Munthes trädgårdar. Ett annorlunda upplägg på trädgård. I stället för en stor trädgård fanns där ett flertal små trädgårdsöar insprängda i skogen förbundna med varandra med smala stigar. En mycket spännande skogspromenad!

Sedan åkte vi till Örebro och tillbringade en eftermiddag i stadsparken där. Jättefint!

Där hittade jag en fontänfisk som jag totalt förälskade mig i!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.