Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Vilken kanonstart!

Maj-2013Posted by IngMari 28 May, 2013 19:55

Ja vilken kanonstart på sommaren! Det kom med dunder och brak. Ena dan "kallblåsväre" nästa dag sol, klarblå himmel och över 20 grader varmt... Tittar jag ut genom fönstret tror man det är midsommar vilken dag som helst. Det dröjer nog inte många dar innan häggen slår ut och det bästa av allt.... Det varma vädret fortsätter! Dag ut och dag in... Rabatterna är rensade och gräsmattorna krattade... Och det är fortfarande Maj månad. Detta måste vara rekord.

Peters "göraegenjord" anläggning med nyinköpt betongblandare som - hör och häpna - matchar gräsklipparen.

Jag är igång i växthuset. Borde gjort mycket mer men det är som att vara i en bastu där. Även på kvällarna.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.