Trädgård i Norr

Trädgård i Norr

Glädje och mödor med trädgård i Zon 7

Denna sida har inte kommit till för att jag anser mig kunna mycket om trädgårdsskötsel.

Den skall vara en slags dagbok för mig så att jag, på våren kommer ihåg vart jag planterade perennen som nu inte syns ett spår av. Den skall upplysa mig om att det inte är lönt att så plantor i februari för man kan inte sätta ut dom tidigare än juni i alla fall. Resultatet blir långa, bleka, rangliga plantor... Den skall i bästa fall upplysa läsaren om många misstag som kan undvikas... Det är mitt mål med denna sida. Hoppas att ni hittar något matnyttigt här.

Köksträdgård

Juni-2013Posted by IngMari 19 Jun, 2013 09:13

Vi arbetar på med gäststuga och trädgård. I går blev min nya köksträdgård färdig. Det ska bli spännande att se om jag får nånting att leva.

Jag har kryddväxter, olika sorters sallad och lite lök i fyrkanten. Sockerärt längst in och brysselkål, broccoli, fänkål och blomkål i pallkragarna. Sen har jag mixat in lite blommor så som Gurkört, Tagetes, Smultron, Krasse och Backtimjan.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by IngMari 01 Jul, 2013 07:03

1000-tack! smiley Jag har kört med fiberduk fram till nu. Att lägga dit stenar var ett bra förslag, det ska jag också göra.

Posted by trädgårdssurr 24 Jun, 2013 10:52

så fint det ser ut! Så klart du får det att leva. Det växer ju dubbelt så fort hos oss. :) Jag har mycket sten runt mina plantor för att ge lite extra värme. Hur brukar du göra?/Lena